Kampioenschap Zeepvoetbal Schoonebeek

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

IMG_7164

Schoonebeek – Vanmiddag werd in Schoonebeek het kampioenschap Zeepvoetbal gehouden op sportpark De Kampen in Schoonebeek. De organisatie was in handen van Back2School Sports in samenwerking met SVV ’04.

Zeepvoetbal is een sport voor mensen vanaf 15 jaar die voetballend op een ingezeepte ondergrond moeten proberen te scoren in het doel van de tegenstander. Dit levert hilarische taferelen op. Voetbaltalent levert hierbij niet altijd voordeel op.

De aftrap van de eerste wedstrijd was om 12:30 uur. Een wedstrijd duurde 10 minuten. In totaal deden er vijf teams mee: Yoekoeloekus Team, v.v. Dalen, Bal in ‘t daip, Citybar en ‘t Kleine Café. Elk team bestond uit vier personen en een aantal reserves.

Op moment van schrijven zijn de wedstrijden nog in volle gang. De uitslag wordt later deze week op deze site gepubliceerd.

Klik hier voor de fotoreportage.
IMG_7138

Reageer