Weiteveen.info wordt dorpskrant

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

voorbeelddorpskrant300

Weiteveen – Weiteveen.info komt na het komend voetbalseizoen tweewekelijks als papieren versie door Weiteveen onder de naam “Weiteveen.info | Dorpskrant”.

Na de aankondiging van v.v. Weiteveense Boys dat ze stoppen met de distributie van hun clubblad, hebben Mart Menke van Handelsonderneming Menke en Bernard Peters van Weiteveen.info de koppen bij elkaar gestoken om te kijken naar een mogelijk alternatief. Aanleiding hiertoe is de website van v.v. Weiteveense Boys die vorig jaar online is gegaan. Omdat de club nu al hun informatie op de website kwijt kan heeft het bestuur besloten geen geld en energie meer te steken in het clubblad en de teletekstpagina.

Hierdoor kwamen verschillende reacties los in het dorp. Mensen vinden het vooral jammer dat het informatieve blad verdwijnt. Daarom hebben Handelsonderneming Menke en Weiteveen.info besloten om een soort van dorpskrant te maken. In dit krantje, dat elke twee weken uitkomt, staat nieuws met betrekking tot het dorp, aankondigingen van verenigingen of andere instanties en wat advertenties van sponsoren.

Ruimschoots voor het laatste clubblad van de voetbalvereniging door het dorp komt zullen Menke en Peters op deze site en in het clubblad aankondigen hoe men iets kan plaatsen in het nieuwe krantje. Al zal de layout totaal anders zijn dan het clubblad, de heren proberen zoveel mogelijk de soort informatie hetzelfde te houden, zoals men gewend was van het clubblad.

— Advertentie —

Reageer