Kinderkoor De Vrolijke Klanken viert 50 jarig jubileum in de R.K. kerk

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Weiteveen – Kinderkoor De Vrolijke Klanken bestaat dit jaar 50 jaar. Dit werd zondagochtend gevierd in de R.K. kerk in Weiteveen.

Om 9:30 uur begon de kerkdienst in combinatie met de terugkeerviering van de Communicantjes, die onlangs hun Eerste Heilige Communie hebben ontvangen. Kinderen van het huidige kinderkoor zongen hun liedjes, afgewisseld door liederen vertolkt door oud-leden van De Vrolijke Klanken die ter gelegenheid van het jubileum weer bij elkaar zijn gekomen onder de deskundige leiding van dirigent Theo Mensen. Ook traden beide koren meerdere malen gezamenlijk op tijdens deze kerkdienst.

Na de kerkdienst was er in de tuin van de kerk een reünie van het jubilerende koor. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men oude foto’s en krantenknipsels bekijken en gezellig nababbelen. Ook lagen er cd’s van het kinderkoor ‘te koop’. Voor een vrije gift kon men een cd meenemen. De opbrengst wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Reageer