Alwin Heijting wint 15e Regiobank Heller & Heller Zandstrooisterloop in Schoonebeek

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Schoonebeek – Net als vorig was het Alwin Heijting uit Erm die de 10 kilometer won bij de vijftiende Regiobank Zandstrooisterloop  te Schoonebeek. Heijting kwam over de finish in de tijd van 33:33 minuten.  Hij bleef hiermee Sebastian Pol uit Coevorden 90 seconden voor, die eindigde in 35:03 minuten. Joost Hindriks uit Schoonebeek eindigde als derde in 36:39 minuten.

Bij de 10 km voor de vrouwen eindigde Elina Glas uit Erm als eerste in een tijd van 38:29 minuten. Tweede werd Naomi Arends uit Emmen in de tijd van 48:25 minuten en als derde kwam Lorian Schuiling uit Schoonebeek over de finish in de tijd van 53:30 minuten.

De 5 kilometer heren werd een Schoonebeeker aangelegenheid. De eerste drie waren allen Schoonebeekers. Winnaar was Erik Snijders in een tijd van 17:42 minuten. Hij bleef in een nek aan nek race Nick Tapper en Arjen Kocks 1 en 2 seconden voor Tapper finishte in 17:43 minuten en Kocks in 17:44 minuten.

De 5 kilometer dames won Marlies van Dijk-Bouwman uit Coevorden in de tijd van 22:31 minuten. Noa Sibon uit Schoonebeek pakte de 2e plaats: zij finishte in 23:28 minuten. Hilde Vos uit Emmen werd derde in 23:32 minuten.

Reageer