Historische sportavond Klazienaveen op 9 november

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Klazienaveen – Op donderdag 9 november organiseert Historisch Klazienaveen in samenwerking met de bibliotheek Klazienaveen een historische avond met de indrukwekkende Klazienaveense sportgeschiedenis als onderwerp.

De avond wordt gehouden in de kantine van het Esdal College en begint om 19:00 uur. Inloop vanaf 18:30 uur. Kaarten à € 2,50 (inclusief koffie) kunnen vanaf 2 oktober worden gehaald in de bibliotheek. De historische avond wordt gepresenteerd door Gerrie van der Veen.

Schaatser Egbert Post, twee Europa cup bekers, gouden, zilveren en bronzen olympische medailles, wereldkampioen Roelof Keen, voetballer Sip Bloemberg, betaald voetbal periode Zwartemeer/Sc Drente, Klazienaveen Olympisch dorp, Olympia’s Tour door Nederland, Drenthe Marathon, de vier Noordelijke beker titels van de Tjoba dames, Willie Berends, Klazienaveense sportverslaggevers Evert ten Napel en Henk Kuhl, Europees kampioenschap BMX in Klazienaveen, Triathlon Klazienaveen, Jacob Vos, Nederlands junioren kampioen wielrennen Pim van de Haar en Jon Schoonewille, gouden deelneemster paralympics Janet Jansen, Bettine Vriesekoop, wereldkampioen Elly Mensen, Olympisch zwemkampioen Gerrie de Hoop, Sportverkiezing van Klazienaveen, en meer.

Kortom alle sportieve hoogtepunten van de Klazienaveense sportgeschiedenis komen aan de orde op deze spectaculaire avond.

Reageer