Fotoclub Weiteveen bestaat 1 jaar

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Voorbeeldfoto van het Bargerveen | © Bernard Peters

Weiteveen – Fotoclub Weiteveen bestaat 1 jaar en om dit te vieren hebben de leden van de club elk twee foto’s gemaakt in het Bargerveen. Deze foto’s zijn te bewonderen in de etalage van voormalig Warenhuis Wesseling Weiteveen aan de Veltmanlaan.

De fotoclub bestaat uit 6 enthousiaste hobbyfotografen die 1 keer per maand op donderdagavond bij elkaar komen. Deze bijeenkomst is in het Veenloopcentrum in Weiteveen, onder leiding van een professionele fotograaf. De leden krijgen daar een opdracht waar ze die maand foto’s van moeten maken en de foto’s van de vorige maand worden besproken. Op de bijeenkomsten zelf worden ook foto’s gemaakt om van elkaar te leren.

Lijkt het je leuk om meer uit je camera te halen? Neem dan contact op met Peter Wegkamp via e-mailadres peter_wegkamp@hotmail.com. Tevens kunt u zich aanmelden bij één van de overige leden.

De foto’s van de expositie bij Warenhuis Wesseling zijn gemaakt door de leden: Siny Raven, Ineke van der Weide, Harrie Drenth, Herman Wegkamp, Wim Schott en Peter Wegkamp.

Reageer