Sint arriveert op trike

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Weiteveen – Zaterdag 25 november kwam de Sint rond 12:00 uur aan in het centrum van Weiteveen bij Oes Café. De goedheiligman werd met zijn Pieten gebracht door enkele leden van de CS-Riders op trikes.

Nadat de Sint van de trike werd geholpen door de bestuurster mengde hij zich in het jeugdige publiek om ze een handje te schudden en een babbeltje te maken. Vervolgens nam hij plaats op zijn troon om nog even verder te babbelen met de kinderen en samen liedjes te zingen en te babbelen. Ook werd de opa Henk Bruns even naar voren gehaald, omdat deze had gezegd dat één van de Pieten dik was. Gelukkig verklaarde opa Henk dat het om een grapje ging en na een liedje voor de Sint te hebben gezongen mocht hij weer terug in het publiek.

Om 13:30 uur was het voor de kinderen feest in Oes Café. Daar konden de kinderen laten zien wat ze voor de Sint hadden ingestudeerd en werden ze getrakteerd op iets lekkers en een glaasje drinken. Als hoogtepunt van de middag kreeg elk kind een cadeautje van de Sint en zijn Pieten.

Reageer