Veenloopcentrum organiseert Drie Koningen wandeling

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Weiteveen – Zondag 7 januari organiseert het Veenloopcentrum een winterwandeling rondom Weiteveen. Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten door gezond en gezellig 2018 te beginnen. De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen.  U  komt ook langs de nieuwe schaapskooi en de nog in aanbouw zijnde runderstal en schaapherderswoning. In verband met werkzaamheden is het erf nog niet toegankelijk voor publiek.

De drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthasar zullen ook van de partij zijn. Tevens zult u midwinterhoornbloazers en accordeonmuziek tegenkomen.  Onderweg is er koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes.

De start is  tussen 11:00 en 13:00 uur bij het Veenloopcentrum aan de Zusterweg 17. De afstand is 6 km en duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden kan tussen 11:00 en 13:00 uur. Voorinschrijven kan via e-mailadres info@veenloopcentrum.nl.

Prijs: € 5,00 inclusief koffie, thee of warme chocolademelk en nieuwjaarsrolletjes. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50.  Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstenbroodjes verkrijgbaar.

TIP: Goede kleding en schoenen en eventueel een verrekijker.

Reageer