Nieuw in Weiteveen: Kapsalon Esté

Weiteveen – Volgende maand is Weiteveen een kapsalon rijker. Kapsalon Esté gaat zich vestigen in het voormalig Warenhuis Wesseling Weiteveen.

Op donderdag 15 maart is de opening van kapsalon Esté, de kapsalon van Sharon van Dalen, aan de Veltmanlaan naast de Dio Drogisterij. Dit wordt ter kennismaking gevierd met een hapje en een drankje én een openingsactie: u ontvangt alvast een spaarkaart met twee stempels. Daarnaast kunt u, als u vóór de opening een afspraak maakt, tot eind maart geknipt worden voor slechts € 10,00. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0524 – 700 216.

 

Kapsalon Esté is nu nog gevestigd in de Fashion Lounge in Hoogeveen. Op 15 maart opent de kapsalon haar deuren in het pand van de familie Wesseling, die tevens de grootouders zijn van Ryon, de vriend van Sharon. Het pand stond al weer een tijdje leeg, maar daar komt nu dus verandering in.

Kapsalon Esté
Veltmanlaan 11b
Weiteveen
Telefoon: 0524 – 700 216
Meer informatie: www.kapsaloneste.nl

Reageer