Vastenwandeling in Weiteveen

Weiteveen – Dit jaar organiseert de VOM-groep van de Immanuelparochie op zaterdag 10 maart de Vastenwandeling door het mooie natuurgebied Bargerveen.

Het is net als voorgaande jaren een sponsortocht, dat wil zeggen dat deelnemers zich laten sponsoren of zelf een bedrag geven om met de Vastenwandeling mee te mogen lopen. De opbrengst is voor het Vastenproject Stichting Omwana Uganda van Nienke Voppen. De stichting biedt alleenstaande moeders in Oeganda een opleiding, waarna ze werk kunnen vinden en in hun eigen levensonderhoud en dat van hun kinderen kunnen voorzien.

De wandeling start om 10:00 uur vanaf de R.K. Kerk, Zusterweg 19 in Weiteveen. Ook dit jaar hebben we twee prachtige routes door het natuurgebied uitgezet. U kunt ca. 5 kilometer of 10 kilometer wandelen. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, maar u kunt zich ook op 10 maart vanaf 9:00 uur aanmelden op bovenstaand adres.

Voor opgave en vragen kunt u mailen naar: olv.parochie@hetnet.nl.

De organisatie hoeft ook dit jaar geen deelnamekosten te rekenen dankzij sponsoring van diverse supermarkten, een bakker en een drukkerij. Het sponsorgeld dat de deelnemers bijeen brengen komt volledig ten goede aan Stichting Omwana Uganda.

Reageer