Evenementen

Heeft u ook iets voor de agenda? Mail dit dan naar redactie@weiteveen.info met eventueel een afbeelding/foto van uw evenement.

 

jun
29
vr
Open dag Zorggroep Vitez @ Zorggroep Vitez
jun 29 @ 12:00 – 20:00

Zorggroep Vitez bestaat dit jaar 10 jaar. Daarom houdt Vitez een open dag op vrijdag 29 juni 2018.

Iedereen is van harte welkom van 12:00 uur tot 16:00 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur. Hoewel aanmelden niet verplicht is, wordt dit wel zeer op prijs gesteld. Aanmelden kan via www.zorggroep-vitez.nl/10-jaar. Hier is ook meer informatie te vinden over de open dag.

sep
30
zo
Bargerveen Trail Run @ Schaapskooi Weiteveen
sep 30 hele dag

Zondag  30 september 2018 organiseert de Loopgroep Klazienaveen voor de eerste keer een Trail Run. De trail loopt door het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Hardlopen in het Bargerveen betekent even helemaal weg de natuur in.  Als je op zoek bent naar een bijzondere hardloopbelevenis, schrijf je dan in! Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 september 2018 via de website www.bargerveentrailrun.nl.

Door mee te doen aan de Trail Run, steun je o.a. het Staatsbosbeheer. Loopgroep Klazienaveen doneert per deelnemer een bijdrage van het inschrijfgeld aan Staatsbosbeheer. Daarnaast zal nog een deel van de opbrengst worden geschonken aan een lokaal goed doel. Bij de inschrijving kun je ook vrijwillig doneren aan Kika.

Er zijn drie prachtige routes uitgezet. De  afstanden zijn: 8,5 km, 15 km en 22 km. Per afstand geldt een maximum van 250 deelnemers. Dus schrijf je snel in. Startlocatie van de Trail Run is bij de Schaapskooi in Weiteveen. De routes staan goed aangegeven door middel van lintjes en borden. Onderweg zijn er uitgebreide verzorgingsposten aanwezig.

okt
5
vr
Waanzinnig Weekend Weiteveen @ IJsbaan
okt 5 – okt 6 hele dag
mei
31
vr
100 jaar parochie/geloofsgemeenschap O.L.V. Koningin van de Vrede @ O.L.V. Koningin van de Vrede kerk
mei 31 – jun 2 hele dag