Evenementen

Heeft u ook iets voor de agenda? Mail dit dan naar redactie@weiteveen.info met eventueel een afbeelding/foto van uw evenement.

 

dec
19
zo
Bargerveen KiKa Wintertrailrun @ Schaapskooi Bargerveen
dec 19 hele dag

Dit jaar wordt hij weer georganiseerd: de KiKa Wintertrail Bargerveen op zondag 19 december 2021.

Vorig jaar kon de run in deze hoedanigheid niet worden georganiseerd wegens de toen geldende corona-maatregelen. Er werd toen gekozen voor een virtuele run. Dit jaar wordt de fysieke run wel weer georganiseerd met deze keer ook de mogelijkheid om een route te wandelen.

Zoals de naam al doet vermoeden is de KiKa Wintertrail Bargerveen een trailrun. Dit betekent dat het parcours (deels) over onverharde paden wordt gelopen. Met een beetje ‘geluk’ leg je het traject zelfs af door de blubber, net als twee jaar geleden. Toen was er een enorme opkomst bij de run door de prachtige natuur van het Bargerveen.

Afstanden

Voor het wandelevent zijn er drie afstanden uitgezet:
6,4 km (4 mijl)
10 km
16,1 km (10 mijl)
De start voor alledrie de afstanden is om 9:00 uur

De trailrun start om 13:00 uur voor de 16,1 km (10 mijl), om 13:30 uur start de 6,4 km (4 mijl) en om 14:00 uur gaat de 10 km run van start.

De start is bij de Schaapskooi aan de Ambachtsweg 4 in Weiteveen.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.inschrijven.nl. De kosten bedragen via voorinschrijving € 12,50 per deelnemer. Ook kun je je op de dag zelf nog inschrijven op locatie. De kosten bedragen dan € 15,00 per deelnemer. Junioren betalen € 7,50 per deelnemer.

Bezoek voor meer informatie: FB/Bargerveenkikawintertrailrun