27e Editie Vakantie Bijbel Week in Weiteveen

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Weiteveen – Dit jaar wordt voor de 27e keer de Vakantie Bijbel Week in Weiteveen gevierd. De deelnemers gaan deze keer op SURVIVAL!

Beleef het mee op 29, 30 en 31 augustus 2017 van 9:30 tot 12:00 uur in de Eben Haëzer te Weiteveen. Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend gaat de groep tijdens de survival met elkaar luisteren naar verhalen uit de Bijbel, samen zingen, samen knutselen, er zijn sketches en nog veel meer.

Op donderdagochtend staat buiten een survival gepland die dan wordt afgesloten met iets lekkers. Op zondag 3 september wordt de Vakantie Bijbel week 2017 om 10:00 uur afgesloten met een dienst in “Eben Haëzer”.

De organisatie van de Bijbel Week 2017 daagt alle leerlingen van de basisscholen uit om er een topsurvival van te maken. Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Dat kan via e-mailadres bijbelweekweiteveen@gmail.com.

Like de Facebook pagina van Bijbelweek Weiteveen om op de hoogte te blijven.

Reageer