Bowlen voor jonge mantelzorgers

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Regio – Zorg je voor iemand? Bijvoorbeeld voor één van je ouders, een zus of broer? Omdat ze ziek zijn of een beperking hebben? Dan ben je mantelzorger. Voor jonge mantelzorgers van 14 tot ongeveer 25 jaar organiseert de werkgroep Jonge Mantelzorgers van de contactpunten Emmen activiteiten. Deze keer staat er bowlen op het programma.

  • Wanneer: Donderdag 15 Februari 2018
  • Waar: Bowlingcentrum aan de Wilhelminastraat 83 te Emmen
  • Tijd:
    van 18:00 tot 19:00 uur eten (schnitzel met patat)
    van 19:00 tot 21:00 uur bowlen.

Het maximum aantal deelnemers is 20. Je mag een vriend of vriendin meenemen. Geef hiervan wel de naam even door.

Aanmelden kan via e-mailadres jongemantelzorgersemmen@gmail.com. Het tijdstip van de aanmelding bepaalt je plaats op de lijst. Belangrijk bij de aanmelding is je naam, geboortedatum, je e-mailadres en je telefoonnummer. Dit geldt ook voor degene die je meeneemt. Je krijgt dan bericht of je wel of niet mee kunt doen. Deelnemen aan deze activiteit kost je niets.

Reageer